Projecten

Hieronder ziet u een aantal sites die in de afgelopen tijd zijn ontwikkeld. Deze geven een indruk van de mogelijkheden die er zijn, maar als een u totaal ander idee heeft is dit natuurlijk geen enkel probleem.

In De Kantlijn

Toen mijn moeder onder de naam In De Kantlijn een tekstbureau begon, was het vrij vanzelfsprekend dat ik de bijbehorende website zou maken.
Dit resulteerde in een duidelijke en overzichtelijke website, waarop haar klanten snel een indruk krijgen van wat er mogelijk is op het gebied van teksten schrijven en redigeren.

Wijn & Wetenschap

Wijn & Wetenschap is een combinatie van wetenschappelijke sprekers en een wijnproeverij. Hier komen artsen samen om te praten over nieuwe ontwikkelingen op zowel het gebied van hun vak of opleiding als dat van wijn.
Hiervoor heb ik het ontwerp en het achterliggende systeem gemaakt, waarmee eenvoudig teksten zijn aan te passen en foto's geüpload kunnen worden.

Next In Order

Next In Order is een in elektronica gespecialiseerde webshop. Voor deze site heb ik zowel het ontwerp als de technische ontwikkeling gedaan.
De nadruk bij deze site ligt op het snel kunnen toevoegen en aanpassen van producten, en uiteraard op een eenvoudig en duidelijk bestelproces.