Uw website

Een website is de eerste indruk die potentiële klanten krijgen van uw bedrijf. Een goed werkende, duidelijke en overzichtelijke site is daarom erg belangrijk.
Een site waar u vrijwel geen omkijken naar heeft, maar waar u wel snel en makkelijk bijvoorbeeld een tekst aan kunt passen. Zelf. Zonder ingewikkeld gedoe, extra kosten of wachttijden.
Er wordt gebruiksvriendelijke software beschikbaar gesteld, bijvoorbeeld het bekende en veelgebruikte WordPress.
Hierdoor informeert u de bezoekers van uw site altijd over de laatste nieuwtjes, producten en aanbiedingen.

Het design

U heeft besloten dat u een website wilt. Of u heeft er al een, maar die moet nodig een keer aangepast worden.
Neem in dat geval vooral contact met me op, en we maken een afspraak om te bespreken wat u wilt. Bijvoorbeeld een contactformulier, een kaart met de locatie van uw bedrijf of een aantal foto's.
Tijdens het maken van de website wordt u constant op de hoogte gehouden en kunt u wanneer u dat wilt meekijken naar de ontwikkelingen van de site.

De hosting

Als de site klaar is zet ik deze voor u online. Zo is uw website te bezoeken en kunt u mailen vanaf de door u gekozen domeinnaam.
Voor een vast bedrag per maand is uw site bereikbaar en kan ik kleine aanpassingen voor u doen. Mocht u iets groters willen, bijvoorbeeld een extra pagina toevoegen, dan maken we hierover van tevoren een duidelijke afspraak.